• Bellen
 • Mailen
 • Naar webshop
  • Vele formaten mogelijk
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Snelle levertijd
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Oude prenten

  Oude prenten van Delft, Zuid-Holland en Nederland!

  Ben je op zoek naar oude prenten? Bezoek dan de webshop van Delftsblaeu. Bij ons kun je echte oude prenten van weleer kopen. Ben je een liefhebber van geschiedenis? Dan wil je jezelf of een kennis een prent cadeau doen van Nederland of andere delen van de wereld. Wij houden ons bezig met het inkopen en verkopen van oude prenten, antieke landkaarten, stadsplattegronden en boeken van, en over, met name Delft, Zuid-Holland en Nederland als geheel. Wij hebben de échte, originele prenten in onze webshop op voorraad! Kijk dus rustig rond of je de oude prenten kunt vinden die je zoekt, of die je gewoon erg mooi vindt om naar te kijken. Heb je ze gevonden? Dan kun je de oude prenten eenvoudig online bestellen in de webshop van Delftsblaeu.

  Belang van oude prenten

  Oude prenten zijn en blijven een wonderlijk en mysterieus fenomeen. Hoe konden we ze überhaupt maken? Hoe was het in godsnaam mogelijk dat we landen, landschappen, wateren, dorpen, steden en stadsgezichten konden vastleggen in prenten en gravures zonder dat we daarvoor de inmiddels onmisbare vliegtuigen, drones of satellietbeelden konden inschakelen? Oude prenten prikkelen de verwondering door de manier waarop ze zijn gemaakt en vooral ook de schoonheid van de betreffende afbeelding. Genieten van oude prenten is dus genieten van historische dorpsgezichten, stadsgezichten, stadsplattegronden en landkaarten. Historische gebeurtenissen zijn hierop in rijke mate verbeeld. Ze vertellen ons meer over het wereldbeeld dat de mensen toen hadden en over een deel van de geschiedenis zoals die voor ons nog steeds zichtbaar is. Oude prenten en plattegronden geven ons een helder beeld van het verleden. Ze verschaffen ons een exclusief kijkje in de wereld van weleer.

  Oude prenten

  Oude prenten kopen in onze webshop

  Wij zouden het liefst alle beschikbare oude prenten inkopen en verkopen, maar dat is natuurlijk onmogelijk. Daarom richten wij ons met Delftsblaeu met name op Delft, Zuid-Holland en heel Nederland. Toch komt het regelmatig voor dat er oude prenten, stadsplattegronden of landkaarten op ons pad komen die buiten ons focusgebied liggen. Daartoe behoren bijvoorbeeld oude prenten en historische kaarten van bijvoorbeeld Europa, landen in Europa of andere interessante aandachtsgebieden. Die oude prenten en kaarten zijn zo mooi gemaakt en spreken zo tot de verbeelding dat we zo toch inkopen. Ook die oude prenten kun je bij ons online bestellen.

  Een ode aan oude prenten!

  • Ruim aanbod
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Zoekopdracht voor oude prenten

  Vind jij oude prenten en kaarten ook zo fascinerend en ben je op zoek naar een specifiek exemplaar? Dan kun je bij Delftsblaeu ook zoekopdracht plaatsen naar oude prenten of kaarten. Wij zouden geen echte liefhebbers van oude prenten en historische kaarten zijn als wij je niet zouden helpen met het zoeken naar de oude prenten die jij graag wil hebben. Dus als je bepaalde oude prenten of kaarten niet in onze webshop kunt vinden, helpen wij je graag met zoeken. Daarvoor schakelen wij onze goede contacten in de branche in. Want met een groot netwerk kunnen we heel ver komen!

  ‘No cure, no pay’ voor oude prenten zoeken

  Het zoeken naar een oude prenten of andere soorten oude kaarten, doen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt dus alleen als wij jouw oude prenten hebben gevonden. De kosten daarvoor verwerken wij in de aanschafprijs van het betreffende item.

  Waarom een oude prenten bestellen bij Delftsblaeu?

  Wij staan bekend om onze grote liefde voor én een uitgebreide kennis van historische kaarten, prenten en stadsplattegronden van Delft, Zuid-Holland en Nederland. Liefhebbers en andere geïnteresseerden die oude prenten bij ons bestellen weten dat ze bij ons kunnen rekenen op het volgende:

  • Prenten, landkaarten en plattegronden
  • Vele formaten mogelijk
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Oude prenten niet ingelijst

  De oude prenten die je bij ons koopt zijn niet ingelijst. Dat geldt ook voor onze andere historische kaarten, landkaarten en stadsplattegronden. Het namelijk voor jou als koper een stuk veiliger en voordeliger als je met het betreffende item naar een lijstenmaker bij jou in de buurt gaat. Daarom ontvang je onze items in een stevige kartonnen koker.

  Interessante boeken over historische kaarten en prenten

  Als je oude prenten gaat kopen, wil je misschien ook wel meer te weten komen over de prenten of je verder te verdiepen in dit historische onderwerp. In onze webshop hebben we ook een interessant aanbod boeken over oude prenten, cartografie en historische wereldverkenners. Die boeken kun je ook bij ons online bestellen.

  Interesse in oude prenten?

  Ben jij al tijden op zoek naar een specifieke oude prent? Of heb jij al heel lang een antieke landkaart in huis die je graag wij verkopen? Delftsblaeu wil graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen! Heb jij vragen of ben je op zoek naar informatie over oude prenten, kaarten en plattegronden? Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op via 06 46 14 39 76 of info@delftsblaeu.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.