• Bellen
 • Mailen
 • Naar webshop
  • Vele formaten mogelijk
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Snelle levertijd
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Oude plattegronden

  Oude plattegronden van Delft, Zuid-Holland, Nederland en meer

  Ben je op zoek naar oude plattegronden? Bezoek dan de webshop van Delftsblaeu. Bij ons vind je de echte oude plattegronden zoals die vroeger gemaakt werden. Als je een liefhebber bent van geschiedenis, kun je jezelf of vrienden een oude plattegrond cadeau doen van Delft, Zuid-Holland, Nederland of andere delen in de wereld. Wij houden ons bezig met het inkopen en verkopen van oude plattegronden, antieke landkaarten, stadsplattegronden en boeken van, en over, met name Delft, Zuid-Holland en Nederland als geheel. Wij verkopen alleen de échte, originele plattegronden. Kijk dus rustig rond in onze webshop en kijk of we de oude plattegronden hebben die je zoekt. En als je ze hebt gevonden, kun je ze eenvoudig online bestellen in de webshop van Delftsblaeu.

  Waarom oude plattegronden?

  Als je er even goed over nadenkt, zijn oude plattegronden eigenlijk een wonderlijk en mysterieus fenomeen. Hoe konden we in hemelsnaam landen, landschappen, wateren, dorpen, steden en stadsgezichten vastleggen in plattegronden, zonder gebruikt te maken van vliegtuigen, drones of satellietbeelden zoals dat nu gebruikelijk is? Oude plattegronden prikkelen daarom onze verwondering door de manier waarop ze zijn gemaakt. Maar vooral door het vernuft en de schoonheid van de betreffende plattegrond. Genieten van oude plattegronden is dus genieten van historische stadsplattegronden en landkaarten. Historische gebeurtenissen zijn hierop in rijke mate terug te vinden. Ze vertellen ons meer over hoe landen, regio’s, steden en dorpen destijds waren ingedeeld. Ze geven ons een mooi historisch beeld van het verleden.

  Oude plattegronden

  Oude plattegronden kopen in onze webshop

  Als het zou kunnen, zouden wij het liefst alle beschikbare oude plattegronden, kaarten prenten inkopen en verkopen, maar dat is natuurlijk niet mogelijk. Daarom richten wij ons met Delftsblaeu met name op Delft, Zuid-Holland en heel Nederland. Desondanks komen er toch regelmatig oude plattegronden, stadsplattegronden of landkaarten op ons pad die buiten ons focusgebied liggen. Dat zijn bijvoorbeeld oude plattegronden en historische kaarten van bijvoorbeeld Europa, landen in Europa of andere bijzondere aandachtsgebieden. En omdat die allemaal zo mooi gemaakt zijn, voegen we ze toch aan onze collectie toe. Ook die oude plattegronden kun je bij ons online bestellen.

  Een ode aan oude plattegronden!

  • Prenten, landkaarten en plattegronden
  • Vele formaten mogelijk
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Zoekopdracht geven voor oude plattegronden

  Vind jij oude plattegronden en kaarten ook zo bijzonder en/of zoek je een specifieke plattegrond? Geef ons dan een zoekopdracht. Wij zouden geen echte liefhebbers van oude plattegronden en historische kaarten zijn als we je niet zouden helpen met de zoektocht naar oude plattegronden. Kun je dus bepaalde oude plattegronden, kaarten of prenten niet vinden in onze webshop? Wij helpen je met zoeken. Daarvoor maken we graag gebruik van onze goede contacten in de branche. Want met een groot netwerk kunnen we een heel eind komen!

  ‘No cure, no pay’ voor oude plattegronden zoeken

  Het zoeken naar een oude plattegronden of andere soorten oude kaarten, doen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt dus alleen een bedrag als wij jouw oude plattegronden hebben gevonden. Dat bedrag verwerken wij in de aanschafprijs van het betreffende item.

  Oude plattegronden bestellen bij Delftsblaeu?

  Wij hebben een zeer grote liefde voor én uitgebreide kennis van historische kaarten, plattegronden en stadsplattegronden van Delft, Zuid-Holland en Nederland. Liefhebbers en andere geïnteresseerden die oude plattegronden bij ons bestellen weten dat ze bij ons terecht kunnen voor onder andere:

  • Vele formaten mogelijk
  • plattegronden, landkaarten en plattegronden
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Snelle levertijd
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Oude plattegronden zijn niet ingelijst

  De oude plattegronden die je bij ons koopt zijn niet ingelijst. Dat geldt ook voor onze andere historische kaarten, landkaarten, prenten en stadsplattegronden. Het is namelijk voor jou een stuk veiliger en voordeliger als je met het betreffende item naar een lijstenmaker bij jou in de buurt gaat. Daarom ontvang je onze items in een stevige kartonnen koker.

  Interessante boeken over historische kaarten en plattegronden

  Als je oude plattegronden gaat kopen, wil je misschien ook wel meer te weten komen over de plattegronden of je verder te verdiepen in dit historische onderwerp. In onze webshop hebben we ook een interessante hoeveelheid boeken over onderwerpen als oude plattegronden, cartografie en historische wereldverkenners. Die boeken kun je ook bij ons online bestellen.

  Interesse in oude plattegronden?

  Ben jij al heel lang op zoek naar een specifieke oude plattegrond? Of heb jij al heel lang een antieke landkaart of prent in huis die je graag wij verkopen? Delftsblaeu wil graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen! Heb jij vragen of ben je op zoek naar informatie over oude plattegronden en kaarten? Neem dan gerust contact met ons op via 06 46 14 39 76 of info@delftsblaeu.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.