• Bellen
 • Mailen
 • Naar webshop
  • Vele formaten mogelijk
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Snelle levertijd
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Oude kaarten

  Ruim aanbod oude kaarten van regio’s in en van Nederland!

  Ben je op zoek naar oude kaarten van Nederland of bepaalde regio’s in ons land? De kans is groot dat we die bij Delftsblaeu voor je hebben. Wij houden ons bezig met het inkopen en verkopen van oude kaarten, antieke landkaarten, stadsplattegronden, prenten en boeken van, en over, met name Delft, Zuid-Holland en Nederland als geheel. Kijk dus rustig rond in onze webshop of je de oude kaarten kunt vinden die je zoekt. Heb je ze gevonden? Dan kun je de oude kaarten hier eenvoudig online bestellen.

  Belang van goede kaarten

  Het belang van het hebben van goede kaarten merken we dagelijks als we in de auto stappen en ergens naartoe willen navigeren, of op zoek gaan naar een bepaalde locatie in onze woonplaats, Nederland of een vakantiebestemming. Dat gaat nu heel erg makkelijk met Google Maps. Maar in vroegere tijden was dat een ander verhaal: satellietbeelden of internet waren nog niet voorhanden. Toch reisden avonturiers destijds de hele wereld over. Zij deden dat met behulp van landkaarten. En hoewel landkaarten tegenwoordig geen must meer voor ons zijn, worden deze oude kaarten nog wel gezien als ware kunststukken.

  Je kunt je voorstellen dat deze oude kaarten met zeer veel toewijding zijn gemaakt. De waardering voor deze ambacht en onze liefde voor oude kaarten vind je terug bij Delftsblaeu. En dat heeft geleid tot een handige webshop waar je ambachtelijk gemaakte, kunstige en fraai ogende oude kaarten kunt kopen.

  oude kaarten kopen

  Wat vind je in onze webshop?

  Je begrijpt dat het ondoenlijk is om alle oude kaarten die beschikbaar zijn in te kopen. Daarom hebben wij ons aanbod beperkt tot voornamelijk oude kaarten en prenten van Delft, Zuid-Holland en Nederland als geheel. Verder vind je in de webshop ook boeken met als onderwerp ‘prenten’ of ‘oude kaarten’, maar dit is wel een ondergeschikt deel van ons totale aanbod. Daarnaast is er in de webshop een categorie ‘overig’. Daar bieden we oude kaarten en prenten aan die niet tot het primaire domein van Delftsblaeu behoren. Dat zijn bijvoorbeeld oude kaarten van andere delen van Nederland, Europa, landen in Europa of andere interessante aandachtsgebieden. Vanwege het fraaie karakter van die kaarten, kopen we die oude kaarten soms toch in.

  Een ode aan oude kaarten!

  • Prenten, landkaarten en plattegronden
  • Vele formaten mogelijk
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Oude kaarten voor je zoeken

  Je kunt bij Delftsblaeu ook zoekopdrachten plaatsen. Soms lijkt het zoeken van oude kaarten op het zoeken naar de zogenaamde speld in de hooiberg. Dat weten wij maar al te goed. Het kan dus voorkomen dat je bepaalde oude kaarten niet kunt vinden in onze webshop. Maar wij zouden geen liefhebbers van oude kaarten zijn, als wij je niet helpen met het zoeken naar bepaalde oude kaarten. Dus staat het door jouw gezochte item niet in onze webshop? Dan helpen wij je graag met zoeken. Wij hebben veel goede contacten in de branche. En met een groot netwerk kunnen we ver komen. Ook voor jou!

  No cure, no pay voor oude kaarten zoeken

  De kosten voor het zoeken naar oude kaarten, een landkaart, wereldkaart, stedenplattegrond of prent, verwerken wij in de aankoopprijs van het gevonden item. We werken dus op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt dus alleen als wij jouw oude kaarten of prenten hebben gevonden.

  Waarom oude kaarten bestellen bij Delftsblaeu?

  Bij Delftsblaeu hebben wij een grote liefde voor een uitgebreide kennis van oude kaarten, prenten en stadsplattegronden van Delft, Zuid-Holland en Nederland als geheel. Liefhebbers en andere geïnteresseerden die oude kaarten bij ons kopen, doen dat om onderstaande redenen:

  • Vele formaten mogelijk
  • Prenten, landkaarten en plattegronden
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Snelle levertijd
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Oude kaarten niet ingelijst

  Oude kaarten, prenten, landkaarten en stadsplattegronden verkopen wij niet ingelijst. De reden daarvoor is dat het goedkoper is als je met het betreffende item zelf naar een lijstenmaker gaat. Wij versturen onze items daarom in een stevige kartonnen koker naar je toe.

  Boeken over oude kaarten

  Het is natuurlijk erg leuk om iets te leren over oude kaarten, landkaarten en cartografie of je verder te verdiepen in dit historische onderwerp. Zeker als je één of meerdere van die oude kaarten gaat kopen. Bij Delftsblaeu kun je ook boeken over cartografie en wereldverkenners bestellen. Je vindt deze ook in onze webshop.

  Contact opnemen met Delftsblaeu

  Delftsblaeu betekent graag iets voor je op het gebied van oude kaarten. Vragen staat daarom ook vrij. Wie weet kunnen we er allemaal plezier aan beleven. Neem voor vragen of meer informatie dus gerust contact met ons op via 06 46 14 39 76 of info@delftsblaeu.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.