• Bellen
 • Mailen
 • Naar webshop
  • Vele formaten mogelijk
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Snelle levertijd
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Antieke kaarten

  Ruim aanbod antieke kaarten van Delft, Zuid-Holland en Nederland

  Ben je verzamelaar, liefhebber of professioneel geïnteresseerd in antieke kaarten van Nederland of van bepaalde regio’s in ons land? De kans is groot dat we die kaarten bij Delftsblaeu voor je hebben. Wij kopen en verkopen antieke kaarten, antieke landkaarten, stadsplattegronden, prenten en boeken van onder andere Delft, Zuid-Holland en Nederland als geheel. Maar ook kaarten van andere delen in de wereld behoren tot ons assortiment. Kijk dus rustig rond in onze webshop of je de antieke kaarten kunt vinden die je zoekt. Heb je ze gevonden? Dan kun je de antieke kaarten hier eenvoudig online bestellen.

  Belang van goede kaarten

  Het belang van het hebben van goede kaarten is nog altijd groot. Onbewust is iedereen er elke dag mee bezig. Wie gebruikt er geen navigatie in zijn auto? En wie gebruikt geen Google Maps om een bepaalde straat in onze woonplaats te zoeken of voor het vinden van een leuke vakantiebestemming? Dat gemak van satellietbeelden of internet was er vroeger nog niet. Dat weerhield avonturiers destijds niet om de hele wereld over te reizen. Daarvoor gebruikten zij, inmiddels antieke, landkaarten. Hoe bijzonder is dat? En hoewel landkaarten tegenwoordig geen absolute must meer voor ons zijn, worden antieke kaarten nog steeds zeer gewaardeerd en zelfs gezien als ware kunststukken. Vooral omdat zo goed zichtbaar is dat ze met zeer veel toewijding zijn gemaakt. De waardering voor dit ambacht en onze liefde voor antieke kaarten vind je terug bij Delftsblaeu. Die liefde delen wij graag met andere liefhebbers en/of professionals. En dat heeft geresulteerd in een handige webshop waar je ambachtelijk gemaakte, kunstige en fraai ogende antieke kaarten kunt bestellen.

  Antieke kaarten

  Aanbod in onze webshop

  Het liefst zouden wij alle beschikbare antieke kaarten en oude prenten inkopen en verkopen, maar dat is natuurlijk onmogelijk. Daarom richten wij ons met Delftsblaeu met name op Delft, Zuid-Holland en heel Nederland. Toch komt het regelmatig voor dat er antieke kaarten of stadsplattegronden op ons pad komen die buiten ons focusgebied liggen. Daartoe behoren bijvoorbeeld kaarten van bijvoorbeeld Europa, landen in Europa of andere interessante aandachtsgebieden. Vanwege het fraaie karakter van die kaarten, kopen we die antieke kaarten soms toch in. Die vind je in de categorie ‘overig’ in de webshop. En ook die kun je dus bij ons bestellen.

  Een ode aan oude kaarten!

  • Ruim aanbod
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Zoekopdracht plaatsen voor antieke kaarten

  Je kunt bij Delftsblaeu ook een zoekopdracht plaatsen als je op zoek bent naar bepaalde antieke kaarten. Als het zoeken naar antieke kaarten soms lijkt op het zoeken naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg, helpen wij graag met je mee. Wij zouden geen liefhebbers van antieke kaarten zijn, als we dat niet zouden doen. Als je dus het door jou gezochte item niet kunt vinden in onze webshop, dan proberen we hem ergens anders op te sporen. Gelukkig beschikken wij over veel goede contacten in de branche. En met een groot netwerk kunnen we heel ver komen.

  No cure, no pay voor antieke kaarten zoeken

  De kosten voor het zoeken naar antieke kaarten, een landkaart, wereldkaart, stedenplattegrond of prent verwerken wij in de aankoopprijs van het gevonden item. We werken dus op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt dus alleen als wij die antieke kaarten of prenten ook daadwerkelijk hebben gevonden.

  Waarom antieke kaarten bestellen bij Delftsblaeu?

  Wij hebben een grote liefde voor antieke kaarten, prenten en stadsplattegronden van Delft, Zuid-Holland en Nederland als geheel. En wij hebben veel kennis van cartografie. Liefhebbers en andere geïnteresseerden die antieke kaarten bij ons kopen, weten dat. Zij komen graag bij ons om de volgende redenen:

  • Vele formaten mogelijk
  • Prenten, landkaarten en plattegronden
  • Zéér ruim en uniek aanbod!
  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Snelle levertijd
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Hoge klanttevredenheid!

  Antieke kaarten niet ingelijst

  De antieke kaarten, prenten, landkaarten en stadsplattegronden die je in onze webshop kunt bestellen zijn niet ingelijst. De reden daarvoor is dat het goedkoper voor je is als je met het betreffende item zelf naar een lijstenmaker gaat. Wij verzenden onze verkochte items daarom altijd in een stevige kartonnen koker.

  Ook verkoop van boeken over antieke kaarten

  Het is natuurlijk erg leuk om iets te leren over antieke kaarten, landkaarten en cartografie of je verder te verdiepen in dit interessante onderwerp. Zeker als je één of meerdere van die antieke kaarten gaat kopen. Bij Delfstblaeu kun je ook boeken over cartografie en wereldverkenners bestellen. Ook die vind je in onze webshop.

  Contact opnemen met Delftsblaeu

  Delftsblaeu hoopt iets voor je te kunnen betekenen op het gebied van antieke kaarten. Vragen staat natuurlijk altijd vrij. Wie weet kunnen we er allemaal plezier aan beleven. Neem dus voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op via 06 46 14 39 76 of info@delftsblaeu.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.